KWALITEIT

Veilig voedsel en kwaliteit zijn voor NDFC essentiële waarden in het beleid.
HACCP Certificaat

Dit is een garantie voor u dat alle onze procedures aan de vereiste normen en voorwaarden voldoen inzake voedselveiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid van onze producten.
Bio Label
De EU voert een even streng controlesysteem uit met controles in elk stadium van de biologische keten. Elke operator (boer, verwerker, handelaar, de importeur of exporteur) wordt ten minste eenmaal per jaar gecontroleerd op basis van risico-evaluatie.
Wanneer je biologisch voedsel koopt, kan je erop vertrouwen dat
het is geproduceerd in overeenstemming met de strenge regels van het milieu en het dierenwelzijn.

Glutenvrij

Voedselovergevoeligheid wordt veroorzaakt door bepaalde stoffen (eiwitten) in het voedsel, de zogenaamde allergenen. Coeliakie (overgevoeligheid voor gluten) is een van de meest voorkomende vormen van voedselovergevoeligheid.
https://www.health.belgium.be/nl/voeding/specifieke-voedingsmiddelen/voedingsmiddelen-voor-specifieke-doelgroepen/glutenvrije
Autocontrole
- Voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid
- Voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit van producten waarvoor het FAVV bevoegd is
- Voldoen aan de voorschriften inzake traceerbaarheid en het toezicht op de effectieve naleving van deze voorschriften